Qui som?

Oligami és un projecte de dos joves agricultors del terme dels Omellons, que aposten per una agricultura ecològica, respectuosa amb el medi ambient, tot buscant l'equilibri de la saviesa dels nostres padrins amb les noves tecnologies.

Des de temps immemorials vetllar i protegir la terra forma part del nostre ADN, en especial de les oliveres, que formen part del nostre segell identitari, forjant els nostres caràcters, per aquest motiu continuem la raó que els nostres avant passats van emprendre en aquestes terres, tenint cura no sols de les oliveres sinó del sòl en què s'arrelen i l'entorn que les envolta.

Oligami vol respectar la biodiversitat de la flora i la fauna a les nostres finques, afavorint el niuament d'aus per fomentar la lluita biològica, una eina molt útil pel control de plagues. Formant part del projecte eco-bats, projecte que estudia els ratpenats a l'agricultura.

Tenint cura dels arbres, regenerant els sòls, mantenint cobertes vegetals i afavorint els microorganismes i l'estructura del mateix.

Per finalment collir les olives en el punt òptim, garantint que l'oliva arribi en les millors condicions i temperatura al molí, on serà moltoritzada a baixes temperatures, conservant així totes les seves propietats organolèptiques, perquè el consumidor gaudeixi a taula d'un oli com acabat d'esprémer, conservant tot el caràcter de la nostra terra.
Durant tot l'any vetllem per portar a les taules el nostre millor fer, un oli d'oliva verge extra Oligami Prèmium.